Kendo Mini Galerija

Početna stranica Category Blog
Example of Category Blog layout (FAQs/General category)
Kendo seminar u Zadru PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Nedjelja, 28 Srpanj 2013 14:50

Na mini seminaru u organizaciji Kendo kluba „Ouka“ iz Zadra održanom 21/06/13 i 22/06/13 u Zadru pod stručnim vodstvom članova tima Junction sudjelovali su i predstavnici Kendo kluba „Sisak“ sa voditeljem kluba.

Ažurirano: Srijeda, 07 Kolovoz 2013 13:20
Više...
 
Polaganje za zvanja PDF Ispis E-mail

Na polaganju za zvanja u organizaciji KK "Zagreb" održanog u Zagrebu u dvorani OŠ "Tituša Brezovačkog" 11. travnja 2013. g. kendoke KK "Sisak", kandidati za Roku (6.) kyu, sa uspjehom su zadovoljili postavljene kriterije pred stručnom međunarodnom komisijom.

Više...
 
Sisak je dobio prvog Kendo Majstora PDF Ispis E-mail

Nakon dugogodišnjeg rada i vježbanja, Sisak je dobio svog prvog Kendo Majstora i to Gorana Safića predsjednika i jednog od osnivaća Kendo kluba Sisak. Goran je na polaganju u Budimpešti uspješno položio 1. Dan (Shodan) majstorski stupanj.

 

Više...
 
Natjecanje u Delnicama i osvojene medalje PDF Ispis E-mail

U Delnicama je u subotu, 19. studenoga 2011., održano prvo Hrvatsko državno prvenstvo u kendu, drevnoj japanskoj mačevalačkoj vještini. Na ovoj športskoj priredbi nastupilo je petdesetak natjecatelja iz Kendo kluba Samobor, Kendo kluba Agatsu iz Zagreba, Kendo kluba Ouka iz Zadra, Kendo kluba Split, Kendo kluba Sisak i organizatora i domaćina Kendo kluba Rijeka.

Više...
 
« Početak«123456»Kraj »

Stranica 6 od 6

Kendo Anketa

Zanima li vas Kendo?
 

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 8 
Živjeti Kendo...
Baner
Posjete Sadržajima : 93826

feed-image Feed Entries


- Kendo klub Sisak 2010 -